MERSİN - Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Yılmaz, alın teri ve emeğin en yüce değer olduğunu belirterek; "Toroslar Belediyesi olarak çalışanlarımızın daha iyi yaşam koşullarına ulaşmaları için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Biz, büyük bir aileyiz" dedi.

1 Mayıs İşçi Bayramı'nın birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın günü olduğuna dikkat çeken Başkan Yılmaz; "Ülkemizin kalkınmasında ve refaha ulaşmasında işçilerimizin alın teri ve emeği yadsınamaz bir gerçek. Belediye olarak kentimize kazandırdığımız proje ve hizmetlerde ise çalışanlarımızın büyük bir payı var. Göreve başladığımız günden bugüne kadar biz de başta iş sağlığı ve güvenliği olmak üzere çalışanlarımızın sendikal faaliyetlerine destek olmaya önem veriyoruz. Bizlere düşen sadece bugün değil her zaman yanlarında olmaktır. Çünkü emeğin en büyük karşılığı kıymet vermektir. Temennim, ülkemizdeki tüm işçi kardeşlerimizin özverili ve gayretli çalışmalarını sürdürerek, emeklerinin karşılığını almalarıdır" ifadelerini kullandı.

Her işin başı sağlık Her işin başı sağlık

"Birlikte Başaracağız"

Başkan Yılmaz, Covid-19 salgını nedeniyle ülke olarak zorlu bir süreçten geçildiğini, bu süreci de milli birlik ruhu ile kenetlenerek atlatacaklarına inandıklarını söyleyerek; "Bir ve beraber olmaya daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde tüm işçi, memur ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk içinde bir ömür geçirmelerini diliyorum" şeklinde konuştu.