Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, adalet nöbetine katılmak üzere gittiği Aydın’da, Aydın Barosu Başkanı Av. Gökhan Bozkurt’u makamında ziyaret etti.

Ödüller sahiplerini buldu Ödüller sahiplerini buldu

Hukuk sistemindeki aksaklıklar ve ülke sorunları üzerine sohbetin yapıldığı ziyarette Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, “Ülkemizdeki hukuk sisteminin bağımsızlığını ve tarafsızlığını yitirerek  işlevsiz hale gelmesi; insan hakları ihlalinin ve çevre katliamlarının artmasına, savunma mesleğinin yargının dışına itilmeye çalışılmasına, avukatların üzerindeki baskıların artmasına, kişi hak ve özgürlüklerin kısıtlanmasına neden olmaktadır. Ters giden hukuk sistemimizi yoluna sokmak için baroların ve avukatların ortak mücadelesine ihtiyaç vardır. Barolar olarak yine bu mücadeleyi vermek için hep birlikte buradayız. Kazanan bir gün adalet olacak” şeklinde konuştu.

Aydın Barosu Başkanı Av. Gökhan Bozkurt ise, “Adalet nöbetinin Anadolu’ya yayılmasına katkı sunan Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz’a, yönetimine ve diğer barolarımıza teşekkür ediyorum” dedi.