Nogay, “Cemevi projesi Silifke’mize hayırlı olsun” Nogay, “Cemevi projesi Silifke’mize hayırlı olsun”

MERSİN - Anamur Belediyesi ile Anamur Esnaf ve Sanatkârlar Odası arasında imzalanan protokolle son günlerde ülkemizde de görülmeye başlanan Korona Virüsü’ne karşı iş birliği kararı alındı.
Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ın makamında yapılan protokolle, virüse yönelik tedbirler kapsamında vatandaşların yoğun olarak kullandığı resmi kurumlar, okullar, sivil toplum örgütleri ile cadde ve sokakları dezenfekte eden Anamur Belediyesi’nin çalışmalarına destek veren Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Odası, belediyenin kullandığı dezenfektasyon malzemelerini oda olarak kendilerinin temin ederek belediyeye teslim ettiğini belirtti.
Protokol kapsamında sterilizasyon malzemelerini teslim alan Hidayet Kılınç; "Son günlerde ülkemizde de görülmeye başlanan ve maalesef 2 vatandaşımızı kaybettiğimiz Korona Virüsü’ne karşı Anamur Belediyesi olarak tedbirlerimizi had safhaya çıkarttık. Çöp konteynırlarını sürekli dezenfekte ediyor, cadde ve sokaklarımızı baştan sona yıkıyoruz. Kurum ve kuruluşlarımızı, okullarımızı, sivil toplum örgütlerimizin kullanım alanlarını mikrop ve bakterilerden arındırıyoruz. Bu konuda tüm kurumlarımızın ulusal bir tehdit haline gelen virüs ile etkin bir şekilde mücadele etmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu noktada Anamur Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığımıza teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah teslim aldığımız bu dezenfekte malzemeleri ile çalışmalarımızın kapsamını daha da genişleterek esnaflarımıza ait iş yerlerini de steril hale getireceğiz. Buradan yeniden vatandaşlarımıza kalabalık ortamlardan kaçınmalarını ve muhakkak hijyen kurallarını en üst seviyede tutmalarını tavsiye ediyorum" dedi.