MERSİN - Erdemli Belediyesi, şehrin ihtiyaçlarını karşılamak ve güzelleştirmek için kurduğu Marangoz atölyesinde kentin dört bir yanına otobüs durağı, kamelya ve ahşap bank üretiyor.

Erdemli Belediyesi, kendi marangozhanesinde ürettiği 5 adet otobüs durağını Arpaçbahşiş Mahallesi’nde vatandaşın hizmetine sundu.

Erdemli’nin hizmet ihtiyaçlarını değerlendirip doğru tespitlerle çözüme kavuşturan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçenin her sorunu ile hassasiyetle ilgilenerek, kendi imkânları dâhilinde bu sorunların üstesinden geldiklerini söyledi.

Mersin’in en gözde ilçesi olan Erdemli’nin geleceğe hazırlanması için yoğun mesai harcadıklarını belirten Başkan Mükerrem Tollu gayretle çalıştıklarının altını çizerek, “İnşallah, Erdemlimizi hak ettiği o unvana kavuşturacağız. Kentimizin güzelleşmesi, en iyi hizmeti alması konusunda çalışmalarımıza ilk günkü heyecanla devam ediyoruz.  Kendi bünyemizde kurduğumuz atölyelerimizle hem hızlı hem de ucuza mal ederek devletimizin imkanlarını en tasarruflu bir şekilde kullanıyor, Erdemlimize hizmet ediyoruz. Kendi kendine yeten bir belediye olma yolunda attığımız bu adımlar, gün geçtikçe büyüyecek ve verdiğimiz bu sözü tutmanın sevincini hep birlikte yaşayacağız” dedi.       

Kent içi tarım Kent içi tarım