Uğur Okulları Mersin Kampüsü Okul Aile Birliği tarafından Mersin Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi Tıbbi onkoloji bölümünde tedavi gören çocuk hastaların yararına kermes düzenlendi.

Lösemili çocuklara destek için kampüs bahçesinde düzenlenen kermeste, Okul Aile Birliği ve velilerin hazırladıkları çeşitli ürünlerin satışı yapıldı. İlginin yoğun olduğu kermeste, öğrencilere yardımlaşmanın önemi de aşılanmış oldu.

Lösemiye dikkat çekmek, bu hastalık ile mücadele eden çocuklara destek olmak amacıyla böyle bir etkinliği düzenlediklerini belirten Uğur Okulları Mersin Kampüsü Koordinatörü Nejla Kaya Gencer: “Okul Aile Birliğimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte bu kermesi düzenledik. Bizler bütün çocuklarımızın her zaman yüzlerinin gülmesini, mutlu ve sağlıklı olmasını istiyoruz. Lösemili çocuklarımıza biraz olsun katkımız olduysa ne mutlu bize. Bu organizasyonla ayrıca öğrencilerimizin yardımlaşma duygularını da güçlendirmiş olduk. Desteklerini bizden esirgemeyen öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.