MERSİN - TÜRKAV (Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı) Mersin Şube Başkanı Mustafa Yalçın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’yu ziyaret etti.

Kamuda çalışan ülkücü memurlardan müteşekkil olan ve ülkücü kamu çalışanlarının sorunları ile ilgilenen TÜRKAV’ın ziyareti kapsamında Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ile TÜRKAV Mersin Şube Başkanı Mustafa Yalçın, belediye faaliyetleri hakkında sohbet etti.

Her işin başı sağlık Her işin başı sağlık

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Tollu konuşmasında; “1989 yılında Alparslan Türkeş’in talimatı ile kurulan ve Ülkücü kamu çalışanlarını sendikal faaliyetlerin yasaklı olduğu dönemde vakıf çatısı altında toplayan TÜRKAV, ülkücü camianın göz bebeğidir. Kamuda çalışan ülkücülerin birbirleri ile temasında, haberleşmesinde, koordinasyonunda ve karşılaşılan güçlüklerin çözüme kavuşturulmasında etkin faaliyetler yürütmektedir. Belediyemiz bünyesinde de TÜRKAV mensubu kamu çalışanlarımız mevcut. Kamuya en yararlı şekilde faaliyet yürüten, gelişime her zaman açık olup tüm yeniliklerin takibini yaparak kendisini geliştiren memurlardan müteşekkil TÜRKAV’ın kamuda faaliyetine her zaman devam etmesinden bizler memnuniyet duyuyoruz.’ Şeklinde konuşan Başkan Tollu ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek;  ‘Liyakat sahibi kamu çalışanlarından müteşekkil olan TÜRKAV’ın ziyaretinden dolayı memnun olduk, TÜRKAV Mersin Şube Başkanı Mustafa Yalçın ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret  sonunda TÜRKAV Genel Merkezi’nin yaptırıp tüm şubelere dağıtımını sağladığı ‘Turan’ temalı takvimi Başkan Tollu’ya hediye eden TÜRKAV Mersin Şube Başkanı Mustafa Yalçın yapmış olduğu konuşmada kamu çalışmalarında liyakat esaslı görevlendirmelerin altını çizerek: “TÜRKAV mensubu kamu çalışanları olarak gururla ifade ediyoruz ki güzide çatımız altında liyakat sahibi kamu çalışanı arkadaşlarımızla birlikteyiz. Devletimizin her kurumunda TÜRKAV mensubu kamu çalışanı var ve görevlerini layıkıyla yerine getiriyorlar. Her bir arkadaşımız ülkülerinden ve ilkelerinden taviz vermeden, mesai mefhumu gütmeden kamunun menfaatine fedakarca çalışarak görev ifa ediyor. Kendisi de ülkücü bir kamu çalışanı olan Erdemli Belediye Başkanımız Mükerrem Tollu Beyefendiye TÜRKAV’ımızın faaliyetleri hakkında bilgi aktardık ve birlikte kamu adına yapabileceğimiz eğitici çalışmalar hakkında istişarede bulunduk. Kendilerine nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz” dedi.