MERSİN - Erdemli Belediyesi, Koronavirüs (COVID-19) tedbirleri kapsamında 200 personeliyle 24 saat temizlik ve dezenfeksiyon çalışması yapıyor.

Erdemli’nin Dört Bir Yanında Dezenfekte Çalışması

Erdemli Belediyesi; koronavirüs (COVID-19) tedbirleri kapsamında kent merkezinde vatandaşları yoğun olarak kullandığı alanlarda dezenfekte çalışmalarına kapsamlı şekilde devam ediyor. Koronavirüs salgınına karşı tedbirlerini ve dezenfeksiyon işlemi gerçekleştirdiği bölgelerde periyodik olarak çalışmalarını sürdüren ekipler, 7/24 hizmet vermeye devam ediyor.

Başka yerde yok! Başka yerde yok!

Vatandaşımızın Can, Mal Güvenliği Ve Sağlığı Önceliğimizdir, Bize Güvenin

İnsan yoğunluğunun bulunduğu bölgelerde periyodik olarak dezenfekte işleminin yapıldığı bilgisini paylaşan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, tedbiri üst düzeyde tutmak gerektiğine dikkat çekti. Dezenfeksiyon çalışmalarına periyodik olarak devam ettiklerine kaydeden Tollu: “Bir vatandaşımızın dahi bu virüsü kapmaması için mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi. Vatandaşlarının bu konuda içlerinin rahat olmasını dileyen Tollu: “Bize güvenin. Can, mal güvenliği ve sağlığınız önceliğimizdir. Salgın hastalıklardan korunmak için vatandaşlarımıza da görev düşüyor. Uzmanlarımızın tedbir ve önerilerini dikkate alalım. Kişisel temizlik ve sosyal izolasyon olmak üzere alınan tüm önlemlere riayet etmelerini bekliyoruz. Amacımız; Erdemlimizde topyekûn önlem alarak tamamen hijyenik koşullarda bir Erdemli sağlamaktır. Bu sorunu da yine el birliği içinde hep birlikte aşacağız” ifadelerini kullandı.

Vatandaşların; korona virüs ile ilgili aklına takılan her türlü bilgiye Erdemli Belediyesi'nin 444 5 609 numaları iletişim hattını arayarak ulaşabilecekleri de bildirildi.