MERSİN - Silifke Belediyesi tarafından yenileme, bakım-onarım ve tadilat çalışmaları tamamlanan Bayram  Ali Öngel Spor Tesisleri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılış töreninde konuşan Silifke Belediye spor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, belediyenin de desteği ile spor alanında çok güzel hizmetler gerçekleştirdiklerini anlatarak, sporun sadece futboldan ibaret olmadığına işaret etti. Başkan Dölek, yaptıkları   tüzük değişikliği ile faaliyetleri arasına  tenis, muay thai, wu shu, atletizm, bilardo, karate, teakwondo, basketbol, voleybol gibi birçok spor branşını eklediklerini söyledi. Başkan Dölek konuşmasında, "Bu gün de tenis branşında faaliyet göstereceğimiz tesisimizin açılışını yapıyoruz. Bu  tesisin yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Kulüp olarak  tenis severlerimiz  bu kortlarda alacakları eğitimle kendilerini geliştirerek geleceğin şampiyonlarının ilçemizden çıkacağına inanıyorum” dedi.

Tenis kortumuz tüm hemşehrilerimize ve tenis severlerimize hayırlı olsun “ dileği ile konuşmasına başlayan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’ta konuşmasında, “Belediye spor denince aklımıza sadece futbol  gelmemeli, diğer branşlarda olduğu gibi tenis dalında da  spora desteğimizi sürdüreceğiz. Taşucu mahallemizde atıl durumda olan tenis kortunu da kısa sürede tenis severlerin hizmetine sunacağız. Bütün Silifkeli hemşehrilerimizi spora davet ediyorum." diyerek çağrıda bulundu.

Silifke Kaymakamı Ersin Emiroğlu’da yaptığı konuşmada,  "Bu tesisin kentimize  kazandırılmasında emeği geçenleri kutluyorum. Spor sadece futbol değildir. Silifke aslında bir sahil kenti bundan sonra ilk branşın yelken olması gerekiyor. Silifke'nin çocuklarının özgüveniyle, yaratıcılığıyla yelken sporunu da en iyi şekilde yapacaklarına inanıyorum. Taşucu’nda küçükte olsa bir tesis yapılıp Silifke'nin insanları faydalanabilir. Bu tesiste görev alacak tüm hocalara ve sporculara başarılar diliyorum” diyerek düzenlenecek olan tenis turnuvalarını bu tesiste sporseverlerimizle hep birlikte heyecanla  izleyeceklerini vurguladı.

Silifke Belediye Spor Bayram Ali Öngel Spor Tesislerinin açılış törenine İlçe Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Belediye Başkanvekili Sadık Altunok,  Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar, Emniyet Müdürü Ali Kemal Arda, Jandarma Komutanı Bülent Keskinsoy, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt, Milliyetçi Hareket Partisi  İlçe Başkanı Levent Nogay,  Belediye spor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra tenis sporuna gönül veren sporseverler katıldılar.

Hedef 150 km. Hedef 150 km.

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE