Projeler hayata geçiyor Projeler hayata geçiyor

MERSİN - Silifke Kızılay Şube Başkanlığı tarafından belediyeye ait Dr. Ali Su Kütüphanesine gelen öğrenci ve vatandaşlara dağıtılmak üzere maske ve dezenfektan desteği yaptığı öğrenildi.
Yeni tip korona virüs salgını tedbirleri kapsamında Türk Kızılay Derneği Silifke Şube Başkanlığı olarak belediyeye ait Dr. Ali Su Kütüphanesinde kullanılmak üzere maske ve dezenfektan desteği yapıldığı bildirildi. Hazırlanan maske ve dezenfektan kolilerini kütüphane görevlisi Ömer Alparslan Eldere’ye teslim eden Silifke Kızılay Şube Başkanı Barbaros Uçar, ülkenin zor günler geçirdiği şu günlerde Kızılay yönetimi ve gönüllerle birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmaya devam edeceklerini açıkladı. 
“Korona virüs salgını ile mücadele kapsamında dün olduğu gibi bugünde Türk Kızılay’ı olarak vatandaşlarımızın ve ihtiyaç sahiplerinin yanındayız” diyen Kızılay Silifke Şube Başkanı Barbaros Uçar, ilçede gençlere, çocuklara ve vatandaşlara hizmet veren Silifke Belediyesine ait Dr. Ali Su kütüphanesinde kullanılmak üzere maske ve dezenfektan desteği yaptıklarını söyledi. Vatandaşlara dezenfektan ve maske dağıtımı yapmaya devam edeceklerini yineleyen Kızılay Başkanı Uçar, korona virüs ile mücadele noktasında Kızılay ekibi olarak ve gönüllerimizle birlikte durmaksızın hizmetlerimize devam edeceğiz” diye konuştu.
Mevlür PARTAL - SİLİFKE