Ödüller sahiplerini buldu Ödüller sahiplerini buldu

MERSİN - Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Emine Can, bir süre önce Suriye'nin İdlib kentinde rejimin düzenlediği hava saldırısında şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Osman Ak'ın Yeğenli mahallesinde yaşayan ailesini ziyaret etti.

“Vatanımız için canını feda eden tüm şehitlere rahmet diliyorum” diyen Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Emine Can, Şehit Osman Ak’ın Yeğenli Mahallesinde yaşayan Babası Muhammet Ak ve Annesi Meral Ak ve aile yakınlarını ziyaretinde şehadete ulaşan tüm şehitlerin ve Şehidimizin Osman Ak’ın acısını yüreğinde hissettiğini belirtti. Beraberinde Yeğenli Mahallesi Muhtarı Musa Taş ve Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hatice Selda Altın’la birlikte şehit ailesini ve aynı mahallede yaşayan 65 yaş üstü vatandaşları da ziyaret eden Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Emine Can vatandaşlarla da sohbet ederek onların sorun ve isteklerini dinledi.  Başkan Yardımcısı Can şehit ailesini ziyaretinde yaptığı konuşmada, "Onlar en yüksek mertebelere erişti. Bize düşen görev her zaman sizlerin yanında olmak ve destek olmaktır. Ülkemiz ve insanlarımız her zaman sizinle gurur duymaktadır.  Ülkemizi güçlü kılan, ayakta tutan, dosta güven düşmana korku veren bu şuur ve güçtür. Vatanımız, milletimiz, bayrağımız ve ülkemizin bölünmez bütünlüğü yolunda verilen silahlı mücadelede şehit düşen tüm Mehmetçiklerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, siz değerli şehit anne ve babasının ellerinden öpüyorum” dedi.

Yeğenli Mahallesinde yaşayan ve korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı uygulanan 65 yaş üstü vatandaşları da evlerinde Mahalle Muhtarı Musa Taş’la birlikte ziyaret eden Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Emine Can, vatandaşların sorun ve isteklerini dinleyerek onlarla sohbet etti.

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE