Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’u makamında ziyaret etti.

Silifke’ye kazandırmayı planladıkları bir dizi hizmetlerin gerçekleştirileceği alanlarda incelemede bulunduklarını söyleyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, birlikte Mersin’imize ve güzel ilçemiz Silifke’mize hizmet götüren Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’u da makamında ziyaret ettiklerini açıkladı. Silifke Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer konuşmasında, “Büyükşehir belediyesi olarak Mersin merkezde ve 13 ilçemizde halkımıza hizmet götürüyoruz. İlçelerde uygulayacağımız bazı projeleri yerinde görmek ve bir dizi incelemelerde bulunmak üzere bugünde şirin ilçemiz Silifke’mize geldik. Tabi ki tüm Mersin halkımıza birlikte hizmet götürdüğümüz ilçe belediye başkanı arkadaşlarımızı da ziyaret ederek bulundukları ilçelerde bizim de büyükşehir belediyesi olarak yapacağımız hizmetlerle ilgili talep ve istekleri dinlemeye devam ediyoruz. Önümüzdeki günlerde Silifke’mizden gelen istek ve talepleri de Silifke Belediyemizle birlikte halkımıza ulaştıracağız. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da halka hizmet anlamında birlikte hareket edeceğimiz Silifke Belediyemiz çalışanlarına, meclis üyelerimize ve Başkanvekilimiz Sadık Altunok’a destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Kendisini ziyarete gelen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’ta yaptığı konuşmada, “Halkımıza ve ilçemiz Silifke’ye yapılacak hizmetler konusunda büyükşehir belediyemizle görüşmelerimiz devam ediyor. Halkımızdan mahalle muhtarlarımızdan gelen istek ve taleplerin yanı sıra ilçe belediyesi olarak bizlerde zaman zaman büyükşehir belediyesinden taleplerde bulunuyoruz. Büyükşehir belediye meclisine gelen Mersin’imizi ve ilçelerimizi yakından ilgilendiren ve halkımızın faydalanacağı projelerin hayata geçirilmesi için birlikte çalışmalar yürütmekteyiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer bey ve ekibi bugünde ilçemizde bir dizi incelemelerde bulunarak bizleri de ziyaret etmişlerdir. Kendilerine ziyaretleri için teşekkür ediyorum. İlçemiz Silifke’ye ve halkımıza fayda sağlayacak tüm projelerin destekçisi ve takipçisi olacağız” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Projeler hayata geçiyor Projeler hayata geçiyor

Silifke Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette Başkanvekili Altunok’la  görüşen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer, görüşmelerin ardından Silifke Belediyesinden ayrıldı.

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE