MERSİN - Toroslar Belediyesi, bir yandan Koronavirüs salgınıyla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürürken, bir yandan da yeşil alanları yaza hazırlıyor.

İlçe merkezinin yanı sıra yayla sezonunun da yaklaşmasıyla birlikte mesire alanları başta olmak üzere yol, kaldırım kenarları ile yeşil alan ve parklarda ot biçme, temizleme ve bakım çalışmaları hız kazandı.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar'ı yeşiliyle ve doğasıyla hak ettiği seviyeye ulaştırma gayretinde olduklarını belirterek; "Dünyamızın oksijen kaynağı doğamızı korumak ve temiz tutmak hepimizin görevi. Hedefimiz, yeşili ve doğal güzellikleriyle şiirlere ve romanlara konu olmuş Toroslar'ımızın bu güzelliklerini gelecek nesillere aktarmaktır" dedi.

Başkan Özyiğit, muhtarlarla buluştu Başkan Özyiğit, muhtarlarla buluştu

Salgınla mücadelede en ön safta çalışan meslek gruplarından birinin de temizlik görevlileri olduğuna dikkat çeken Başkan Yılmaz; "Ekiplerimiz, gece gündüz demeden ilçemizin her noktasında temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını titizlikle yürütüyor. Halk sağlığını korumak adına salgınla en üst seviyede mücadele ettiğimiz bu süreçte vatandaşlarımızın da bizlere destek olmasını istiyoruz. Lütfen kullandığınız maske ve eldivenleri çöp konteynerlerine atalım" çağrısında bulundu.