MERSİN - MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, 1-7 Mayıs tarihleri arasında kutlanan trafik haftası nedeniyle mesaj yayınladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay yayınladığı mesajında, “Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası, ülkemizde trafik bilincinin sağlanması ve trafik kültürünün oluşturulmasını amaçlamaktadır. Özellikle küçük yaştaki çocuklarımıza trafik eğitimi verilmek suretiyle kurallara uyma alışkanlığını kazandırmak, gelecekte trafik kurallarını özümsemiş bilinçli bireylerden oluşan çağdaş bir trafik ortamı oluşturmak için yapılan çalışmalarla ilgili olarak ilçemize de bu anlamda katkı sağlayan trafik ekiplerimize ayrıca kurum ve kişilere teşekkür ederim'' dedi.

“Trafik kurallarına uymanın vatandaşlık görevi olduğu kadar, birbirimize olan saygımızın en önemli göstergesidir” diyen Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, ''Bu yüzden, bu konuda birey olarak hepimize büyük görevler düşüyor. Çocuklarımızdan başlamak üzere, hepimizin çevremize örnek olması gerekiyor. Bu duygu ve düşüncelerle başta trafik görevlilerimiz olmak üzere tüm hemşehrilerimizin Trafik Haftası'nı kutluyor, bütün vatandaşlarımızın trafik kurallarına uyması gerektiğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum" diye konuştu.

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE

Başka yerde yok! Başka yerde yok!