MERSİN - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay yayınladığı mesajında; “19 Mayıs 1919 yılı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ülkü erlerinin Samsun’a çıkarak kurtuluş meşalesini yaktığı şanlı bir tarihin adıdır. Yıllar önce kutsal vatanımızı işgal ve istila etmek isteyen mihraklara karşı, Türk milleti asil kudretini bir kez daha ispat etmiş, istiklaline zincir vurmak isteyen alçak niyetlilere karşı emsalsiz bir mücadele ortaya koymuş ve şanlı bayrağımızı bir daha inmemek üzere yurdumuzun her köşesine yiğitçe dikmiştir.
Aziz Türk gençliğinin kendisine armağan edilen bu misyona tüm varlığıyla sahip çıkacağına yürekten inanıyorum.Bizlere bu kutsal vatanı armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milli kahramanlarımızın şerefli hatıraları karşısında bir kez daha saygıyla eğiliyor, kahramanlığın ve yiğitliğin yegane timsali aziz atalarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE

İlçe yollarına kapsamlı bakım İlçe yollarına kapsamlı bakım