MERSİN - Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, 20 Haziran cumartesi günü yapılacak olan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.

Ödüller sahiplerini buldu Ödüller sahiplerini buldu

“Kendinize güvenin Başaracaksınız” diyen MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, yaptığı açıklamada, “20 Haziran cumartesi günü yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına girecek olan tüm öğrenci kardeşlerimize başarılar diliyorum. Kendinize güvenin başaracaksınız.” ifadesinde bulundu. Başkan Nogay sınavın yapılacağı okulların çevresinde hemşehrilerimizin daha dikkatli olmalarını, 20 Haziran cumartesi günü başlayacak sınavın sakin bir ortamda yapılabilmesi için halkımızın duyarlı olmasını, sınav süresince trafikte gereksiz yere korna ve siren ile gürültü çıkarılarak sınavın işleyişine müdahale edilmemesini rica etti.

Korona virüsle mücadele kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından sınava girecek öğrencilere, velilere ve sınav görevlisi eğitimcilere yönelik alınan tedbirlerle daha güvenli, daha sağlıklı ve daha hijyenik ortamlarda başarı dolu bir sınav gerçekleştirileceğini ümit ettiğini bildirdi.

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE