MERSİN - Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, kendi atölyelerinde üretilen maskeleri vatandaşlara dağıttı.

Anamur Belediyesi tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan korona virüsle mücadele kapsamında belediye tarafından açılan ve 15 kadının aktif olarak kurs aldığı sanat atölyesinde üretilen maskeleri Anamur sokaklarında vatandaşlara ücretsiz olarak dağıttı.

Vatandaşları sosyal medya hesaplarından sürekli uyararak salgının ciddiyetine dikkat çekmeye çalışan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç: "Belediye olarak tedbirlerimizi üst seviyede tutuyoruz.  Cadde sokak bütün ilçeyi yıkadık, iş yerlerini dezenfekte çalışmalarımız devam ediyor.  Banka ATM’lerine dezenfekten yerleştirdik ve daha bir çok çalışmaya imza attık. Maske üretimi ve dağıtımı da bunlardan birisi. Maske üretim ve dağıtımımız, virüs belasından kurtulana kadar devam edecektir" dedi. 

Nogay, Kabotaj bayramını kutladı Nogay, Kabotaj bayramını kutladı

Vatandaşlar tarafından takdirle karşılanan proje kapsamında Anamur'un farklı noktalarında maske dağıtımları gerçekleştirilecek. Maskeler ayrıca belediye hizmet binasından ve Muşurup Sanat Sokağı’nda bulunan Anamur Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü’nden de tedarik edilebilecek.