Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, verdiği sözleri bir bir tutuyor. Başkan Seçer’in öncülüğünde Mersinliler’in sabırsızlıkla beklediği sahil kafelerin ilki hizmete açıldı.

Galatasaray Meydanı yanında “Limon Kafe” ismiyle açılan kafe, sıcak ve samimi ortamı ile dikkat çekiyor. Limon Kafe, denize nazır bir mekanda uygun fiyatlı yiyecek ve içecekler eşliğinde hoşça vakit geçirmek isteyen Mersinliler’i bekliyor.

Başkan Seçer, verdiği sözü tuttu

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, göreve geldiğinde, kafeleri halkın yararına olacak şekilde açarak kaliteli ve ucuz hizmet verileceğini duyurmuştu. Kafelerin işletmeciliğini şahıslara vermeyeceğini de belirten Başkan Seçer, “Ben bu kafeleri halka vereceğim. Adama filan kafe yok. Ben devletçiyim. Orayı şirketlerimiz üzerinden vatandaşın faydalanacağı mekanlar haline getireceğiz. Derdimiz oradan para kazanmak değil. Orası halkın yeri. Oraları tekrar elden geçireceğiz. Elden geçirip, vatandaşın hizmetine açacağız. Vatandaş gitsin çayını, kahvesini içsin. Ailesiyle güzel vakit geçirsin. Vatandaşlarımıza makul fiyatlar sunacağız. Asgari ücretle geçinen insan gidip pahalı bir yerde 10 TL’ye çay içemez. Sahilleri halkın yararına açacağız. Daha birçok alanda bu tarz işletmelerimiz olacak” diye konuşmuştu.

Denize nazır bir mekanda uygun fiyatlı hizmet

Sahilde hizmet vermeye başlayan ilk kafe olma özelliğini taşıyan Limon Kafe, ismi gibi limon konsepti ile de dikkat çekiyor. İşletmesi Mersin Büyükşehir Kültür Sanat Bilim Ulaştırma Ticaret ve Sanayi A.Ş.’ye ait olan Limon Kafe’de sarı ve yeşil ağırlıklı renkler kullanılarak sımsıcak bir görüntü yaratıldı.

Çalışanların yüzde 75’i kadın ağırlıklı olan kafe, self servis ile Galatasaray Meydanı yanında hizmet veriyor ve Mersinli vatandaşlara, yürüyüş yaparken kafeye uğrayıp, karton bardaklar ile içeceklerini aldıktan sonra aktivitelerine devam edebilme şansı sunuyor.

Limon Kafe geniş menü seçeneği ile hizmet veriyor

Geniş menü seçeneği ile hizmet sunan Limon Kafe’de, tost, sandviç, salata, burger, pasta, bitki çayı, sıcak ve soğuk kahve, meşrubat, taze sıkılmış meyve suyu, milkshake ve frozen çeşitlerinin tadına bakmak mümkün.

Gençlerin uğrak noktası haline gelmeye başladı

Diğer mekanlara göre daha uygun fiyatlarla hizmet veren Limon Kafe, temiz ve hijyenik mutfağı, güler yüzlü hizmeti ile Mersinliler’i bekliyor.

Gençlerin uğrak noktası haline gelmeye başlayan Limon Kafe’nin bahçesinde de müşteriler yaz aylarında oturup, keyifli vakit geçirebilecek. İçeride ve dışarıda oturabilme seçeneği sunan kafe şirin görüntüsü ile de dikkat çekiyor. Büyükşehir Belediyesi, yakın zamanda yeni kafeleri hizmete sunabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi sahilde ilk “Bakkal”ını açtı

Mersin Büyükşehir Belediyesi sahilde “Bakkal” hizmeti sunmaya başladı. Yenişehir Kampüs Kavşağı karşısında uygun fiyatlarla Mersinliler’e hizmet vermeye başlayan Bakkal’da, abur cuburdan bisküvi çeşitlerine, cipsten kabuksuz kuruyemişe kadar bir markette yer alan ürünlerin çoğu satışa sunuluyor. Ayrıca içecekler ve soğuk sandviç de bulunuyor.

Bakkal’da güler yüzlü hizmet

Ödüller sahiplerini buldu Ödüller sahiplerini buldu

1 kadın ve 1 erkek olmak üzere toplam 2 çalışan ile hizmet veren Bakkal, uygun fiyatları ve güler yüzlü hizmeti ile dikkat çekiyor. Temiz ve hijyenik bir ortamda ürün satışı yapılmaya başlanan Bakkal’da ürünlerin önerilen satış fiyatı üzerinden halka hizmet vermesi sağlanıyor.

Yakında Pozcu sahilde ikinci bakkalın açılması planlanıyor. Bakkal’da ayrıca 1990’lı yıllarda çocukların sevdiği ürünler de satışa sunuluyor.