MERSİN - Yeni tip korona virüsü yenen Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan: “Şuan kendimi çok iyi hissediyorum. Bir an önce görevimin başına geçip, halkıma hizmet etmek istiyorum” dedi.

Geçen hafta Covid-19 testi pozitif çıkan ve karantinaya alınarak tedavisi yapılan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, korona virüsü yendiğini açıkladı. Mersin Şehir Hastanesi'ne başvuran Başkan Bozdoğan, tekrardan Covid-19 testi yaptırdı. Karantina süreci devam eden Başkan Bozdoğan, yapılan ikinci test sonucunun negatif olduğunu sosyal medya hesaplarında duyurdu.

“VİRÜSE 3 HAFTA ÖNCE YAKALANDIĞIMI TAHMİN EDİYORUM”

Belediye Tesisleri içerisinde bulunan başkanlık konutunda karantinası devam eden Başkan Bozdoğan: “Şuan kendimi çok iyi hissediyorum. PCR testim pozitif çıktıktan sonra sağlık çalışanlarımızın desteği ile planlı bir tedavi sürecine girdim. Özellikle PCR testimin pozitif çıkmasının ardından aradan geçen bir haftadan sonra yaptığım ikinci test sonucu negatif çıkması virüs yükünün azaldığını gösteriyor. Genel olarak PCR testleri normalde 3 hafta içerisinde negatif durumda olduğu düşünülürse, ilk virüsle temasım bundan 3 hafta önce olduğunu tahmin ediyoruz” dedi.

“HALKIMIN DUASI BENİ YAŞAMA KARŞI GÜÇLÜ KILDI”

Başkan Bozdoğan son olarak sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Tedavi sürecimde halkımızın, dostlarımın ve arkadaşlarımın gerek duaları gerekse temennileri beni yaşama  karşı daha da güçlü kıldı. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Bir an önce iyileşip, görevimin başına geçerek,  şehrimiz için hizmet etmeye can atıyorum” şeklinde konuştu.

İlçe yollarına kapsamlı bakım İlçe yollarına kapsamlı bakım

Testi negatif çıkan Tarsus Belediye başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, bir süre daha karantinada kalacağını bildirdi.