MERSİN - Karacailyas Mahallesi’ne çıkarma yapan Akdeniz Fen İşleri ekipleri, burada yapılacak asfalt kaplama hizmeti öncesinde, iş makineleri yardımıyla zaman içinde eskiyen asfalt ve kaldırımları sökme çalışmaları gerçekleştiriyor. Ekipler, söküm çalışmalarının bitmesinin hemen ardından da mahallenin kaldırımlarını yenileyecek ve sokakları asfaltla kaplayacak.

“Akdeniz’i değiştiren hizmetlerimiz devam edecek”

Çalışmalar hakkında değerlendirme yapan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, merkez-kırsal ayırımı yapmadan herkese eşit ve kaliteli hizmet sunmak için gayret gösterdiklerinin altını çizdi. Başkan Gültak; kent merkezi ve kırsal mahallelerin belediyecilik hizmetleri anlamındaki eksiklerini gidermek için fen işleri ekiplerini, personel ve araç-gereç anlamında güçlendirdiklerini belirtti.

Başkan Gültak şöyle konuştu; “Akdeniz sınırları içerisinde yaşayan tüm vatandaşlarımızın daha iyi, temiz, sağlıklı ve güvenli koşullarda günlük yaşamlarını idame ettirebilmesi için ihtiyaç duyulan hizmetleri, proje ve çalışmaları insanlarımıza ve mahallelerimize sunmak için, belirlenen plan ve program dâhilinde aralıksız çalışıyoruz. Özellikle geçmiş yıllarda en temel belediyecilik hizmetlerinden dahi mahrum bırakılan mahallelerimize yönelik hizmetlerimiz daha da yoğunlaşacak.”

Projeler hayata geçiyor Projeler hayata geçiyor