MERSİN - Başkan Gültak, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, İslam Âlemi’nin ve Mersinlilerin bayramını kutladı, belediye olarak, bayram dolayısıyla tüm tedbirleri aldıklarını ifade etti.

Mesajında, “Bayramlarımız; bizi biz yapan insani, vicdani, ahlaki ve dini değerlerimizin en yüksek seviyede yaşandığı; küskünlüklerin sona erdiği, barış, kardeşlik ve paylaşma duygularının en güzel şekilde yaşandığı mübarek günlerdir” diyen Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; “İçinden geçtiğimiz zorlu günler nedeniyle, birbirimizden ayrı kalacak olsak da bayramı evlerimizde, sevdiklerimizle kalarak en güzel duygularla yaşayacağız.

Gerek kendi, gerekse sevdiklerimizin sağlığı ve güvenliği için evlerimizden çıkmadan Ramazan bayramını idrak edeceğiz. İslam Âlemi ve halkımızın mübarek bayramını en kalbi duygularımla tebrik eder; bayramın; barışa, huzura ve kardeşliğe vesile olmasını temenni ederim. Mersinli hemşehrilerimizin aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmelerini gönülden dilerim” ifadelerini kullandı.

Akdeniz’de bayram tedbirleri alındı

Ödüller sahiplerini buldu Ödüller sahiplerini buldu

Başkan Gültak mesajında, vatandaşların bayramda herhangi bir mağduriyet yaşamaması ve Mersinlilerin bayramı en güzel şekilde ve huzurla yaşaması için de belediye olarak gerekli önlemleri aldıklarını da sözlerine ekledi. Temizlik, Fen İşleri ve Zabıta Müdürlüklerinden nöbetçi ekiplerin, Ramazan Bayramı süresince 7/24 görevlerinin başında olacağını kaydeden Başkan Gültak, vatandaşların, her türlü talep ve şikâyetlerini 0324-3366583 numaralı telefona bildirebileceklerini ifade etti.