Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürü Alaeddin Alkaç, “Anneler Günü” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Genel Müdür Alkaç mesajında, annelerin yeni nesiller yetiştirmenin yanı sıra gelenek ve değerlerin yaşatılarak, geleceğe aktarılmasında önemli bir görev üstlendiğini vurgulayarak, “Onları, hayatımızın sadece bir günü değil, her gün hatırlamalıyız. En güzel anılarımızda olduğu gibi, üstesinden gelemediğimiz tüm zorluluklarda sığındığımız, yanımızda bulacağımızdan emin olduğumuz annelerimizin beklentisi, bizlere gösterdikleri sevgi ve ilgiyi onlara da hissettirmektir. Bu yüzden hiçbir hediyenin anne sevgisinin üzerinde olmadığı unutulmamalıdır” dedi.

Projeler hayata geçiyor Projeler hayata geçiyor

Tüm annelerin, Anneler Günü’nü kutlayan Alkaç, “Ülkemize ve insanlığa faydalı nesiller yetiştirmek için her türlü zorluğa göğüs gererek, fedakârca çalışan anneler, aile değerlerinin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının da en önemli güvencesidir. Hayatımızın en değerli varlığı olan annelerimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Bizleri karşılıksız sevgi ve emekleriyle büyüten tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en içten duygularımla kutlarım” diye konuştu.