MERSİN - Erdemli Belediyesi kendi bünyesinde açtığı Kurs Merkezi’nde öğrencilere eğitim vermeyi sürdürüyor.

Projeler hayata geçiyor Projeler hayata geçiyor

Erdemli Belediyesi Kurs Merkezi liselere hazırlık öğrencileri için kayıt işlemlerine başladı. Eğitim faaliyetlerinin devamlılığını verimli bir şekilde sağlamak, farklı seviyelere eş değer eğitimi sunabilmek kapsamında 2020-2021 eğitim öğretim yılında eğitim alacak lise hazırlık öğrencilerini belirlemek için Erdemli Belediyesi Kurs Merkezi’nde Ortaokul 7. Sınıf öğrencilerine yönelik ‘Kayıt Kabul Sınavı’ başvuruları devam ediyor.

Belediye Kurs Merkezi yetkilileri ile yapılan görüşmede kurs merkezinin ilçede öğrenciler ve velileri tarafından çok ilgi gördüğü, kayıt kabul sınavına çok sayıda başvuru yapıldığı belirtildi.

Çocukların ve gençlerin eğitimlerine çok önem veren ve sürekli olarak buna uygun projeler üreten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Gençlerimiz, çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır. Onlar iyi eğitimler aldıkça geleceğimiz daha parlak, daha aydınlık olacaktır. Biz de bu nedenle her projemizin içerisine mutlaka onlara faydalı olacak çalışmalar ekliyoruz. Bu kapsamda Belediyemiz bünyesinde açmış olduğumuz kurs merkezi, öğrencilerimize eğitim anlamında kaliteli bir hizmet sunuyor.  Kurs merkezimizde alanında uzman öğretmenlerimiz görev yapıyor ve öğrencilerimizle en iyi şekilde ilgileniyor. Çocuklarımızın eğitim hayatına, sınavlara hazırlık sürecine katkı sağlamak bizim temel vazifelerimizden birisidir. Öğrencilerimiz eğitim hayatlarına devam ederlerken Belediyemizin açmış olduğu ve alanında uzman öğretmenlerimizin çalıştığı ücretsiz kurs merkezimizden azami surette istifade etmeliler.” İfadelerine yer verdi.

Türbe Caddesi, Florya Sitesi altı, 13/G adresinde faaliyet gösteren ve 05319377812  nolu telefondan bilgi alınabilen Erdemli Belediyesi Kurs Merkezi ile yapılan görüşmede Kurs Merkezi’nin ortaokul 7. Sınıflar için düzenlediği ‘Kayıt Kabul Sınavı’nın 22-23 Şubat’ta yapılacak olduğu, son başvuru tarihinin ise 20 Şubat Perşembe günü olduğu kaydedildi.