MERSİN - Yenişehir Belediyesi, korona virüs tedbirleri kapsamında Ramazan Bayramı’nı evlerinde geçiren çocuklara bayram şekeri ve boyama kitabı dağıtarak, bayram sevinci yaşattı.  

Ramazan Bayramı'nda sokağa çıkma kısıtlaması ilan edilmesiyle birlikte vatandaşlar bayramlarını evlerinde geçiriyor. Yenişehir Belediyesi ise evlerinde kalan ve şeker toplayamayan çocukları bu bayramda da unutmayarak, onlara şeker ikram etti. Yenişehir Belediyesi Sosyal Hizmet Ekipleri ‘Bu gün bayram’ şarkısı eşliğinde mahalleleri gezdi. Ekipler kapı kapı dolaşarak çocukların bayramını kutladı. Şeker ve boyama kitabı alan çocukların mutluluğu ise gözlerinden okundu.

Dışarı çıkamadıkları için çocuklarının bayramı buruk geçirdiğini söyleyen aileler de Yenişehir Belediyesinin sürpriz bayram kutlamasıyla birlikte çocukların neşelendiğini söylediler. Yenişehir Belediyesinin bayram kutlaması çocukları da aileleri de mutlu etti.

Çocukları bir nebze olsun mutlu etmek istediklerini söyleyen Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “ Bu bayram evlerimizdeyiz, ama en güzel bayramları çocuklarımızın mutluluğunda ve gülen gözlerinde yaşıyoruz. Korona virüs nedeniyle evlerinde kalan çocukların bayram şekerlerini ve boyama kitaplarını evlerine götürdük. Amacımız onları bir nebze olsun mutlu etmekti, onlar da çok mutlu oldular. Umuyoruz ki gelecek güzel bayramlarda çocuklarımızla birlikte sokaklarda bayramlarımızı en güzel şekilde kutlarız.” İfadelerini kullandı.

Hedef 150 km. Hedef 150 km.