MERSİN - Akdeniz Belediyesi, Koronavirüs salgını nedeniyle evden çıkmaları sakıncalı olan anneler ve bebeklerine içerisinde anne ve bebeğinin çeşitli ihtiyaçlarının bulunduğu çantaları hediye etti.

Akdeniz Belediye Başkanı M.Mustafa Gültak’ın talimatlarıyla 2020 yılının ilk günü başlatılan ve yüzlerce aileye ulaşılan “Hoş Geldin Bebek” projesi Koronavirüs salgını nedeniyle sosyal izolasyona bağlı kalınarak devam ediyor.

Hedef 150 km. Hedef 150 km.

Salgın riski nedeniyle yeni çocuk sahibi olan aileleri ziyarete ara veren Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü personeli, bu kez de mahallelerde kapı kapı dolaşıp anne ve bebeklerinin birçok ihtiyacını karşılayan çocuk bezi, ateş ölçer, biberon seti ve daha birçok ürünün bulunduğu çantaları 25 anneye hediye etti.

Çok duygulandıklarını dile getiren anneler; Koronavirüs salgını nedeniyle yaşanan zorlu günlerde kendilerini unutmayan Akdeniz Belediye Başkanı M.Mustafa Gültak’a teşekkürlerini ileterek; dünyaya gözlerini yeni açan bebeklerine gelen hediyelerden memnun kaldıklarını söylediler.