MERSİN - Silifke Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçeye bağlı kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarına devam ettiği bildirildi.

Özelikle kış aylarında kötü hava koşullarından dolayı mağduriyet yaşayan vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için harekete geçen Silifke Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, ilçe genelinde devam eden çalışmaların yanı sıra kırsal mahallelerde de yol bakım ve onarım çalışmalarını devam ettirdiği açıklandı.

İlçeye bağlı Canbazlı Mahallesinde devam eden stabilize yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, “Gerek şehir içerisinde, gerek kırsal mahallelerde belediye olarak hizmetlerimize devam ediyoruz. Köyden mahalleye dönüşen kırsal mahallelerimizde özellikle kış aylarında yağan aşırı yağışlar nedeniyle mevcut yollarda meydana gelen  bozulmalarla ilgili iş makinalarımız çalışmaktadır. Mahalle muhtarlarımızdan ve vatandaşlarımızdan bize gelen istek ve talepleri aciliyetine göre değerlendirerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belediyemize vatandaşlarımız ve muhtarlarımızdan gelen istek ve talepleri imkanlarımız ölçüsünde yerine getiriyoruz” dedi.

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE

Her işin başı sağlık Her işin başı sağlık