Kongre sürecindeki AK Parti’de Türkiye genelinde il ve ilçelerde aday belirleme süreci devam ederken, AK Parti Mersin Toroslar İlçe Başkanlığı’na AK Parti Genel Merkezi tarafından Bekir Topçu aday gösterildi.

Başkan Özyiğit, muhtarlarla buluştu Başkan Özyiğit, muhtarlarla buluştu

Siyasi hayatına 2009 yılında AK Parti Toroslar Gençlik Kolları Başkanlığı yaparak başlayan Bekir Topçu, daha sonra sırasıyla AK Parti İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı, AK Parti İl Teşkilat Başkan Yardımcılığı ve AK Parti Yenişehir İlçe Başkanlığı görevlerini üstlenmişti. Son olarak 2019 Mart Yerel Seçimleri’nde Cumhur İttifakı AK Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Bekir Topçu, Yenişehir’de oy oranını artırarak Mersinlilerin sevgisini kazandı. AK Parti Genel Merkezi’nin atamalarıyla üstlendiği her görevi başarıyla yerine getiren Bekir Topçu, ‘Makam değil, millet sevdası’ ilkesiyle bundan böyle Toroslar halkının yanında olacak.

Ailesi ve yakın çevresiyle birlikte Toroslar’da ikamet eden Bekir Topçu, esnaf kişiliğiyle de dikkat çekiyor. Toroslar’da da 2 şubesi bulunan ve ticaret hayatını ilk şubesini yine Toroslar’da açarak başlattığı Has Develiler Restoran, Baklava ve Pastaneler zincirinin de işletme sahibi olan Bekir Topçu: “Genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız ve liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmamaya kararlıyız. Toroslar’da da girmedik ev, çalmadık kapı, gezmedik esnaf, sıkmadık el bırakmayacağız. Millete hizmet yolunda kutlu yürüyüşe devam” mesajını verdi.