MERSİN - Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, sahada aralıksız Korona virüsüne karşı mücadele veren çalışanlarını ziyaret ederek, simit ayran ikramında bulundu. Park Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipleri ziyaret eden Başkan Tarhan, özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

Günlerdir tüm tehlikelere rağmen çalışanların 24 saat ilçeyi temizlemek için çabaladığını ifade eden Başkan Tarhan: “Her zaman olduğu gibi Mezitlililere her sabah sağlıklı ve temiz bir kent sunabilmek için çalışan arkadaşlarımızın yükü Korona virüsü sonrası çok daha fazla arttı. Bunun yanında virüsün yarattığı tehlikeleri saymıyoruz bile. Ben de bu arkadaşlarımıza sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek, küçük bir moral desteği sağlamak istedim. Hepsine gösterdikleri özveri için teşekkür ederim” dedi.

Dünya çapında bir felaket haline gelen virüsün bertaraf edilebilmesi için görevliler kadar vatandaşlara da büyük görevler düştüğünün altını çizen Başkan Tarhan: “Elbette tüm arkadaşlarımız, diğer belediyelerde çalışan görevliler, ilgili kurumlar virüsü yok etmek için mücadele veriyor. Ancak, virüse karşı başarı kazanmanın en kolay yolu vatandaşlarımızın da bu mücadele içerisinde yer almasıdır. Ellerinden geldiğince sosyal irtibatı kesmeleri, temizliklerine dikkat etmeleri ve mümkünse evlerinden çıkmamaları virüsün yayılmasının daha kolay durdurulmasına imkân sağlayacaktır” diye konuştu.

Nogay, “Cemevi projesi Silifke’mize hayırlı olsun” Nogay, “Cemevi projesi Silifke’mize hayırlı olsun”