MERSİN - Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı alınan tedbirler çerçevesinde basın bilgilendirme toplantısını video konferans yoluyla yaptı.

Başkan Yılmaz toplantıda, basın mensuplarına gündemin en önemli konularından olan Korona virüs ile mücadele çalışmaları hakkında bilgiler verirken: "Dünyanın içinde bulunduğu durum ortada. Artık bilgiye ulaşmak daha kolay. Basın mensuplarımızla sosyal mesafeyi koruyarak görüşme yapabilirdik ya da sosyal medyadan canlı yayın ile görüşebilirdik ama biz basın mensuplarımızın aynı anda habere ulaşabildiği, tek taraflı değil interaktif bir toplantı yapmak istedik" dedi.

Ödüller sahiplerini buldu Ödüller sahiplerini buldu

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Başkan Yılmaz, Türkiye'de ilk Koronavirüs vakasının görüldüğü günden itibaren tedbiri elden bırakmadıklarını ve toplu kullanım alanlarını periyodik olarak dezenfekte ettiklerini kaydederek; "Salgına karşı önlemlerimiz artarak devam ediyor. Yeni stratejiler geliştiriyoruz. İlçemizdeki tüm banka ATM'lerine dezenfektan ünitesi yerleştirdik. Tüm ortak kullanım alanlarına ve ilçemizdeki asansörlerin tamamına bu dezenfektanlardan yerleştirmeyi planlıyoruz" ifadelerini kullandı.