Başka yerde yok! Başka yerde yok!

MERSİN - 14 Şubat Sevgililer Günü’nde nikâh kıydırmak isteyen Mezitli Belediyesi Evlendirme Memurluğuna akın etti. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da böylesi özel bir günde mutluluklarını resmileştirmek isteyenlere sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı.

Gün boyu 17 çiftçin nikahını kıyarak mutlu bir yaşama geçmelerine imza atan Başkan Tarhan, genç çiftlere içerisinde karaağaç tohumlarının bulunduğu, nikah defterine imza attıkları kalemi hediye etti.

Çiftlerin ve ailelerin büyük heyecan ve mutluluk yaşadığı nikah töreninde, nikah cüzdanını da gelinlere veren Başkan Tarhan, genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi.

Ülkemizin geleceğinin aydınlık ve güzel olması için mutlu bireylere ihtiyaç olduğunu ifade eden Başkan Tarhan, "14 Şubat Sevgililer Günü’nü daha özel bir gün haline getirmek isteyen çiftlerimizin nikahını kıydık. Tam 17 çiftimiz bu özel günde evlenmek için müracaat etti. Gençlerin tüm hayallerini barış içerisinde, terörün, işsizliğin olmadığı, herkesin yüzünün güldüğü, mutlu olduğu bir ülkede yaşamalarını diliyorum. Yaşam bana mutlu bir evlilik ve başarılarıyla gurur duyabileceğim çocuklar verdi. İstiyorum ki tüm çiftlerimizin tamamı bizimkilerden çok daha fazla mutluluk dolu olsun" dedi.