MERSİN - Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Sayağzı mahallesinde yapımı tamamlanan çocuk parkında incelemeler yaparak burada çocuklarla ve aileleri ile bir araya geldi.

“İlçemiz Silifke ve mahallelerimizde yürüttüğümüz tüm hizmetlerimiz halkımız içindir” diyen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, belediye olarak yapımı tamamlanan bir çok projeyi halkın hizmetine açma heyecanı yaşadıklarını söyledi.

Belediye çalışmaları ile ilgili olarak bir açıklama yapan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok açıklamasında, “Belediye olarak halkımızın hizmetine sunmayı hedeflediğimiz yeni projelerimizi tamamlıyoruz. Bu hizmetlerimizi bu aylarda hizmete açmayı hedefliyorduk ama ülkemizi tehdit altına alan korona virüs salgını nedeniyle erteledik. Bu hizmetlerimiz arasında Sayağzı mahallemizde yapımını tamamladığımız 2 adet park, Mukaddem (Becili) mahallemizde bir adet yazlık kır düğün salonu, Yeni mahalle (TOKİ konutları civarı) otizmli çocuklarımız için bir merkezi şu an hizmete hazır hale getirdik. Belediye ekiplerimiz hem korona virüs salgını ile mücadele etti, hem de daha önceden hazırladığımız ve uygulamaya koyduğumuz projelerimizi devam ettirdi. Allah’a şükür başladığımız bu çalışmalarımızı tamamladık. Ülkemizde ve ilçemizde hayatın normale geçmesiyle birlikte bu tesislerimizi halkımızın hizmetine sunacağız. Sayağzı mahallemizde yapımı biten iki adet parkımızda bugün bir inceleme yaptım. Mahalle halkımız ve de özellikle çocuklarımız bu hizmetlerimizden çok memnunlar. Belediye olarak halkımızdan gelen  talep ve istekleri   yerine getirmeye devam edeceğiz” dedi.

Yeni parkta heyecanlı bir ortamda vakit geçiren  çocuklar  ve aileleri ile sohbet eden Altunok, korona  virüs salgınına karşı tedbiri elden bırakmamalarını  da önerdi.

Hedef 150 km. Hedef 150 km.

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE