MERSİN - Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, korona virüs salgını ile mücadelede normalleşme sürecine girildiğini belirterek, tedbirin elden bırakılmaması gerektiğini savundu.  

Ülkemizde olduğu gibi ilçemiz Silifke’de de korona virüs salgını ile mücadelede sıkı bir çalışma sergilediklerini belirten Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, normalleşme sürecinin başladığı şu günlerde de belediye olarak tedbiri elden bırakmadıklarını yineledi.

Silifke Belediye Başkanvekili Altunok tüm Silifkeli hemşehrilerine çağrıda bulunarak, “Normalleşme sürecinde rehavete kapılmayalım, Bilim Kurulumuz tarafından açıklanan kurallara hassasiyetle uyalım. Uzun süredir işlerinden ayrı kalan esnaflarımız, resmi kurum ve kuruluşlarımızda çalışan mesai arkadaşlarımız ve tüm vatandaşlarımız bugün yeni bir döneme, yeni bir haftaya yeni umutlarla başlamıştır. Tedbiri elden bırakmadan, maskelerimizi takarak, sosyal mesafemizi koruyalım ve el temizliğimize bir daha önem vererek bu  zor günleri hep birlikte aşalım. Korona virüs salgınının devam ettiği ülkemizde bugün yeni bir haftaya yeni umutlarla başlıyoruz. Tüm hemşehrilerimize hayırlı haftalar diliyorum. Yüce Allah’ım bugünlerimizi aratmasın” dedi.

Başkan Özyiğit, muhtarlarla buluştu Başkan Özyiğit, muhtarlarla buluştu

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE