ROTA PR ve PANDA Promedya ajansın ortaklığında gerçekleşen Mersin’in İlk Talk Show tadında programı “Esat Durak’la ucu açık sorular” yayın hayatına başladı. Program Youtube üzerinden aynı organizasyonun kuruluşunu  gerçekleştirdiği  Ucuk Açık TV üzerinden yayınlandı.

İNCİ TANELERİ’NDEN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE TEPKİ! İNCİ TANELERİ’NDEN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE TEPKİ!

Deneyimli gazeteci Esat Durak’ın moderatörlüğündeki programın ilk konuğu ise Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan oldu.  Kızıltan programda kendisi hakkındaki bilinmeyenleri cevaplarken,  ekonomi ve siyaset konusunda kendisine yöneltilen sorulara da samimi cevaplar verdi.

İlk programı büyük ilgi gören Esat Durak,  kentte daha önce denenmemiş bir proje ile gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Durak, “ Ekip olarak yenilikçi ve farkındalık yaratan işler üretmeye çalışıyoruz. Bu program da bizim için bu açıdan çok önemli. Amacımız lacivert hayatları bir parça olsun renklendirmek. Kamuoyunu, kendisini yönetenlerle, kentin geleceğine yön verenlerle, başarı hikayelerinin sahipleriyle farklı bir kulvarda buluşturmak. Onların kıyıda köşede kalmış duygularını, hayata bakış açılarını, mesleklerini ve ideallerini samimi bir sohbet ile izleyiciler aktarmak. Hem izleyicilerimizin hem de konuklarımızın keyif alacağı bir programa imza attığımızı düşünüyorum. “ dedi.

Program hafta da bir gün özel konu ve konuklarıyla Youtube platformunda Ucu Açık TV kanalından yayınlanacak. Programa aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=BSoLKVGhhhA&t=91s