Gazeteci Sibel Arna’nın youtube kanalına konuk olan Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan’dan bomba açıklamalar…

13,5 yıl önce “İlk Aşkım” adlı dizide Pınar Altuğ’un üvey oğlunu oynayan Yağmur Atacan aşkını itiraf etmek için hızlı ve pratik bir yol tercih etmiş.

O gün tam ne olduğunu bakın Pınar Altuğ nasıl anlatıyor:

“Benim soyunma odamdan dınk diye içeri dalıp, dudaklarıma yapıştı. Salaklaştım. Merhaba diye gelip, çatanak diye öpünce. Hala da öpüyor işte. 13,5 yıl oldu.”


YAŞ FARKINI HİÇ KONUŞMADIK BİLE

Sibel Arna, “Sibel Arna ile Sırrı Nedir” ismini verdiği youtube programında Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çiftinin sırlarından birini aralarındaki yaş farkı oldugunu bu farkın ikisinin tutkalı olduğunu söyledi. Ve akabinde mutlu çiftten samimi açıklamalar geldi:
 

Pınar Altuğ: “Biz hiç bir zaman aramızdaki yaş farkını konuşmadık ki. Bir tek ilk yıllar Yağmur yaşını bana bir yaş fazla söyledi. Sekiz ile dokuz arasında ne fark varsa...”

Yağmur Atacan: “Kızım ben arayı kapatmaya gönüllüyüm. Geçen biri sordu hatta, şu anki yaş farkınız kaç dedi. Abiye o değişmez dedim ama ben kapatacağım.”

Pınar Altuğ:Tanıştığımızda Yağmur 23 yaşındaydı, şimdi 36 oldu, Ben 32’ydim 45 oldum. Ama iyi ki aramızda o 9 yaş var. Yağmur o kadar bilmiş ki benimle aynı yaşta olduğunu düşünemiyorum.”

Yağmur Atacan: Sokakta beni görüp ay ne kısaymışsın diyorlar. Benim “ben uzunum” diye bir beyanatım olmadı ki. Ya da gelip

“Aa gercekten cok küçük duruyorsun” diyorlar, televizyonda kücük normalde büyük gibi bir durum yok ki”

KARI PARASI YİYORUM GİBİ BİR ALGI VAR

Yağmur Atacan çok uzun süredir ekranlardan uzak olduğu için herkesin onun çalışmadığını düşündüğünü, dahası karı parası yiyor dediğini söylüyor. Oysaki durum çok farklı Yağmur çok başarılı bir iş insanı. Kediler ve köpeklerin mamadan tasmaya bütün ihtiyaçlarını ithal ettikleri bir markası var. Aynı zamanda Pınar’ın tekne çarşaf ve aksesuarları yaptığı şirketinin ve mücevher markasının da muhabesel işleri Yağmur’un sorumluluğunda.

Pınar Altuğ söylentilerin sadece karı parasını yiyorla sınırlı olmadığını da ekliyor bu esnada: “Ben çalıştırmıyormuşum, Dahası sosyal medyada hesap açmasına ben izin vermiyormuşum:”