Türkiye’nin önde gelen takı markalarından So CHIC, Türkiye’nin en kapsamlı sosyal medya yarışması Social Media Awards Turkey 2020’de Aksesuar Kategorisi’nde “Gümüş Ödül”e layık görüldü.

Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliğiyle hayata geçirilen Social Media Awards Turkey kapsamında jüri, markaların 1 Mart 2019 - 1 Mart 2020 tarihleri arasındaki bir yıllık dönemde ilk kez yayınlanan sosyal medya çalışmalarının yanı sıra dijital projelerini ve sosyal medya performanslarını da değerlendirdi. Modern tasarımlarıyla takı ve aksesuar alanında sektörün liderlerinden olan So CHIC, Aksesuar Kategorisi’nde Gümüş Ödül’ün sahibi oldu.

CİNSİYET EŞİTSİZLİĞİ, MÜZİK ENDÜSTRİSİNİ DÖNÜŞTÜRÜYOR CİNSİYET EŞİTSİZLİĞİ, MÜZİK ENDÜSTRİSİNİ DÖNÜŞTÜRÜYOR

Sosyal medya kanallarının günümüzdeki stratejik önemine dikkat çeken Sezgin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sezgin; “Sosyal medya performanslarının objektif verilere dayanılarak ölçüldüğü bir platform olan Social Media Awards Turkey’de ödüle layık görülmek mutluluk verici. Dijital mecralara yönelik kampanya ve iletişim çalışmalarımızı daha da çeşitlendirerek yenilikçi projelerle tüketicilerimizin karşısına çıkmaya devam edeceğiz.” dedi.