VICTORIA’S SECRET PINK x FRANKIES  PLAJ KOLEKSİYONU İLE YAZ BAŞLASIN! VICTORIA’S SECRET PINK x FRANKIES PLAJ KOLEKSİYONU İLE YAZ BAŞLASIN!

Sanatçı Serkan Adar’ın, müzikseverleri ilk dinleyişte etkisi altına alacak yepyeni şarkısı “DARE MALA ME” tüm dijital platformlarda yayında.

Güçlü yorumu ve yeni çalışmaları ile dijital müzik platformlarında geniş bir dinleyici kitlesine sahip olmayı planlayan Serkan Adar “DARE MALA ME’” türküsü ile tüm platformlara iddialı bir şekilde girdi.

Söz ve müziği anonim olan ve müziği Rıdvan Nar tarafından yeniden aranje edilen klibin yönetmenliğini ise Feyzullah Yıldırım yaptı. ‘DARE MALA ME’ türküsüne kattığı yorum ile müzikseverleri ilk dinleyişte etkisi altına almayı planlayan Serkan Adar güzel bir eser seçtiklerini söyledi.

Sosyal mesafeli klip yakında

15 kişilik bir ekiple Tekirdağ’da çekilen klipte dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle sosyal mesafe kurallarına da dikkat edildi. Klipte olduğu gibi güncel yaşantısında da sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uyduğunu kaydeden sanatçı, sağlıklı günlerin daha hızlı bir şekilde gelmesi için herkesi kurallara uymaya davet etmeyi de ihmal etmedi.