Tik Tok Fenomeni Nurseli Aksoy, Tik Tok yöneticileri tarafından keşfet özelliğinin kapatılması ile tehdit edildiğini iddia etti.

70 DUBAİ OTELİ ‘DUBAİ SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM DAMGASI' İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ 70 DUBAİ OTELİ ‘DUBAİ SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM DAMGASI' İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

Tik Tok yöneticilerinin kendileri hakkında yaptığı açıklamalar ve kardeşi tarafından yapılan haberlerin kaldırılmasını istediklerini belirten Aksoy, Tik Tok yöneticilerinin kendi hesabıyla ilgili aksi takdirde kendisini keşfet özelliğini açmayacaklarını, canlı yayınlarını süresiz durduracaklarını ve keşfet özelliğini de süresiz kapatacakları yönünde tehdit edildiğini iddia etti.

Yaptığı açıklamayla duruma olan tepkisini dile getiren Nurseli Aksoy, 2,4 milyon takipçili bir hesaba bunun yapılmasının adil olmadığını kaydederek, tüm bunların haksız yere Mavi tık özelliğinin alınması ile başladığını belirtti. Aksoy ayrıca, Tık Tok Türkiye yöneticilerinin kime yakınsa onları kolladığını, şeffaf bir yönetim yapmadıklarını ve şikâyet edilecek başka merci olmadığı için ve tutumlarının böyle devam etmesi halinde kendisinin de elinde olan tüm bilgileri basına vereceğini söyledi.