MasterChef kim elendi? sorusunun cevabı dün akşam belli oldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden yarışmacılar eleme potasına girmemek için mücadele etti. Yapılan yemeklerin ardından jüri üyeleri iyi tabak çıkaramayan yarışmacının MasterChef hayalini sona erdirdi.

Eleme potasına giren Yasin, Kıvanç, Suna ve Batuhan Mehmet Şef'in "Ördek Göğsü" adlı yemeğini yapmaya çalıştı. Yarışmacılar elenmemek için kıyasıya mücadele ederken, yapılan yemeklerin ardından son karar jüriye kaldı. Mehmet Şef'in tabağına en yakın isim Yasin ve Kıvanç oldu.

GERİLİM DEVAM EDİYOR!

İsteyerek eleme potasına kalan Yasin ve Kıvanç'ın arasındaki gerilimin devam ettiği görüldü. Öte yandan Yasin, "Burası korkakların yeri değil! Elensem de alnım ak bir şekilde elenirim..." dedi.

SUNA GÖZYAŞLARINA BOĞULDU!

Jüri üyeleri tarafından diğer yarışmacılara göre tabağı beğenilmeyen Suna, MasterChef'e veda eden isim oldu. MasterChef'ten elendiği duyurulan Suna, gözyaşlarına içerisinde önce jüri üyeleri ile ardından yarışmacı arkadaşlarına veda etti.

DEMET AKALINDAN SUNAYA DETEK TWEET'İ

Yarışmanın sona ermesinin ardından şarkıcı Demet Akalın twitter hesabından Suna'ya destek tweet'i attı. Akalın: "MasterChef'ide bıraktırdınız ya bana bu gece helal olsun!!! 3 ay haybeye emek vermişin be kızım" yazarak Suna'nın elenmesine üzüntüsünü belirtirken, Akalın'ın tweet'ine çok sayıda yorum yağdı.