Hojin Canan müzikseverlerin ilk dinleyişte etkisi altına alacak yepyeni şarkısı “Uyan Sunam Uyan” ile tüm dijital platformlarda yayında.

Güçlü yorumu ve yeni çalışmaları ile dijital müzik platformlarında geniş bir dinleyici kitlesine sahip olmayı planlayan Hojin Canan “Uyan Sunam Uyan” türküsü ile oldukça iddialı.

Adını “O BİR STAR” yarışması ile duyuran Hojin,”Uyan Sunam Uyan” parçasına yarışmanın kurusu 46 Çağlar Gündoğdu’nun desteği ile klip çekti. Klibin yönetmenliğini yine genç yeteneklere sahip çıkacağını her zaman dile getiren 46 Çağlar üstlendi.

Bu süreçte de desteğini esirgemeyen ve öncülük yapan 46 Çağlar Gündoğdu’ya teşekkür eden Hojin, ikinci kez kendisine ait olan bir eserle çıkış yapmayı planlıyor.

Söz, müzik anonim olan ve ÇAĞLAR MEDIA PRODUCTION Yapım imzalı türküye kattığı yorum ile müzikseverleri ilk dinleyişte etkisi altına almayı planlayan Hojin Canan güzel bir türkü seçtiklerini söyledi.

Klipte sosyal mesafe dikkati

Sosyal mesafe kurallarının da dikkatle uygulandığı klibin tamamı Kemerburgaz’da çekildi.  15 kişilik bir ekiple çekilen klip ekibi ise şu isimlerden oluştu.

Söz-Müzik: Anonim

Klip ve Görüntü Yönetmeni,

BİOTREND’E SİVERA MARKA DOMATESLERİYLE  ENERJI VE İKLIM FORUMU KAPSAMINDA DÖNGÜSEL EKONOMİ ÖDÜLÜ BİOTREND’E SİVERA MARKA DOMATESLERİYLE ENERJI VE İKLIM FORUMU KAPSAMINDA DÖNGÜSEL EKONOMİ ÖDÜLÜ

Kurgu-Montaj, Color:

Ali Özmen (Artcom Productıon)

Sanat Yönetmeni: Selma Yaldız Gündoğdu

Işık: Arif Duran

Kamera Arkası / Backstage: Abdullah Buğdaycı

Makyöz: Ceren Gül

İmaj Maker: Mustafa Man (byMan)

Çekim Yeri: Kemerburgaz

Ulaşım ve Teknik Destek: Ahmet Bey