Evdeki gönüllü karantina sürecinden çıktığımızda bizi sıcak yaz günleri karşıladı. Artık fazla kilolarımızı kalın kıyafetlerin altına saklama şansımız da kalmadı. Diyet yapıp fazlalıklarımızdan bir an önce kurtulmak, uzun zamandır karantinada hayalini kurduğumuz sıcak sahillerde ve tatilde rahat etmek istiyoruz. Ancak daha fit görünmek adına yaptığımız hızlı diyetler sadece kiloları değil cildimizin ışığını da kaybettirebiliyor. İsveçli güzellik teknolojisi markası FOREO’nun sunduğu akıllı maske terapisi cihazı UFO ile Make My Day ve Call It a Night maskeler bu süreçte cildinizin imdadına yetişiyor.

Farklı bir yaşam pratiğini deneyimlediğimiz ve aylar süren gönüllü karantinanın ardından kontrollü sosyal yaşama alıştık. Şimdi sıcak yaz günlerinin tadını çıkarmak, sonsuz maviliklere yelken açarak yaşadığımız zorlu dönemin getirdiği mental yorgunluğu ve stresi üzerimizden atmak için sabırsızlanıyoruz. Ancak bazılarımız karantina sürecinde kilo aldık. İncecik yazlık kıyafetlerin, mayoların gözler önüne sereceği fazlalıklardan da bir an önce kurtulmamız şart! Bunun için birçoğumuz son dakika diyetlerine başladı bile… İşte bu dönemde tükettiğimiz gıdalar kadar cildimize de özen göstermemiz gerekiyor.İsveçli güzellik teknolojisi markası FOREO’nun sunduğu akıllı maske terapisi cihazı UFO ve Make My Day ve Call It a Night maskeler diyet yaparken cildinizin ışıltısını ve tazeliğini korumasına yardımcı oluyor.

Hızla kilo vermeyen neden olan şok diyetlerde genellikle tek tip ya da yetersiz besleniliyor. Bu tip bir beslenme vücudumuza ihtiyacı olan vitamin ve mineralleri sağlamadığı için cildimiz de güzelliğini kaybediyor. Üstelik bir de sosyal hayata karıştığımız için cildimiz karşı karşıya kaldığı dış etkenlere karşı savaşma gücünü de yitiriyor. Cildimizi korumak için renkli beslenmek yani tabağımızı renk renk sebzelerle doldurmamız, zeytinyağı gibi sağlıklı yağları ve protein tüketmeye devam etmemiz gerekiyor. Ayrıca cildimize düzenli bakım yaparak diyetin cildimizden götürdüklerini yerine koymamız da büyük önem taşıyor. Cildinizi sağlıklı şekilde besleyerek son dakika diyetinize eşlik edecek cilt bakım programını FOREO’dan dinleyin.

Günün cildinize getirdiği sorunları geride bırakın

Maskeleri genellikle günün getirdiği etkilerden kurtulmak için kullanıyoruz. Güzellik teknolojisine yeni bir bakış açısı kazandıran, akıllı maske terapisi cihazı UFO ile birlikte çalışan Make My Day Maske ise alışılmışın dışına çıkarak güne başlarken kullanılarak gün boyu cildi dış etkenlere karşı koruyor. İçeriğinde antioksidanlar bakımından zengin kırmızı algler ve kendi ağırlığının 1000 katına kadar nem tutabilme kabiliyetine sahip hiyalüronik asit bulunan Make My Day, cilde ihtiyaç duyduğu nemi ve enerjiyi veriyor, cildin parlaklığını artırıyor. Diyetiniz sırasında cildinizi de besleyerek programınızın bir parçası olacak Make My Day maske, tüm cilt tipleri için uygun. Zeytinyağı ve gençleştirici ginseng ile formüle edilenCall It a Night maske ise günün tüm yorgunluğu cildinizden siliyor, pürüzsüzlük ve nem veriyor. Siz uyurken cildinizi derinlemesine besleyip anında canlandıran ve tüm cilt tipleri için uygun olan Call It a Night, doğal ışığınızı da ortaya çıkararak güne uyanmanızı sağlıyor.

Sıradan bir bakım rutininden çok daha ötesi

Akıllı maske terapisi cihazı UFO, akıllı telefonlara indirilebilen “FOREO For You” uygulamasıyla senkronize edildiğinde kullandığınız maskeye uygun program otomatik olarak devreye alınıyor. SPA kalitesindeki bakım terapilerini avucunuzun içine sığdıranUFO, sahip olduğu termoterapi özelliği sayesinde Kore’nin aktif maske bileşenlerini cilde derinlemesine aşılarken, cildi rahatlatmak için ısısını kullanıyor. Termoterapi, kriyoterapi ve T-Sonic™ titreşimlerin gücünü barındıran Hiper İnfüzyon Teknolojisi’ne sahip bu modern cihaz, LED ışık terapilerini de evinize kadar getiriyor.

ALTUNOK, KADINLARIN GÜNÜNÜ ÇİÇEKLE KUTLADI ALTUNOK, KADINLARIN GÜNÜNÜ ÇİÇEKLE KUTLADI

Make My Day ve Call It a Night maskeler, UFO Mini ile de kullanılabiliyor. T-Sonic™ titreşimleriyle aktif maske bileşenlerinin emilimini de artıran UFO mini, cildinizin daha sağlıklı ve ışıltılı görünmesi için masaj yaparak, 120 saniyelik bakım rutinini bir terapiye çeviriyor.