Antistatik kumaş özelliği ile tüm gün vücutta biriken statik elektriğin uyku esnasında atılmasını sağlayan Armis’in Carbon yatağı, nem yönetimi, hava sirkülasyonu ve omurga desteği ile tüm uyku problemlerini ortadan kaldırıyor. Ayrıca Carbon yatakta bulunan ayrılabilir fermuarlı topper, ayrı bir yatak olarak kullanılabiliyor. Paket yay sistemi ile hem omurga desteği sağlayan, hem de çiftlerin yatakta birbirlerinin hareketlerini hissetmemeleri sayesinde uyku konforunu arttıran Armis Carbon yatak, tüm gece deliksiz bir uykunun keyfine varmanıza olanak tanıyor.

POKÉMON YENİ UFUKLAR DİZİSİ NETFLİX’TE BAŞLIYOR! POKÉMON YENİ UFUKLAR DİZİSİ NETFLİX’TE BAŞLIYOR!

Mutlu güne uyanmanın ve gün boyu zinde kalmanın ilk formülü olan yatak seçimi Armis ile büyük bir problem olmaktan çıkıyor. Doğru yatak seçimi ile günün daha enerjik geçmesini sağlayan Armis, yoğun şehir temposuna uyumu destekleyerek, sakin ve huzurlu hissettiriyor.   

Sağlıklı ve rahat bir uyku için geniş ürün yelpazesi bulunan Armis, Carbon yatak modelinin antistatik özelliği ile daha hızlı uykuya dalmanıza yardımcı oluyor. Bağımsız çalışan paket yay sistemi ile çiftlerin hareketten etkilenmesini engelleyen Armis’in Carbon yatağı rahat ve mutlu uykunun formülünü sunuyor. Vücudun ihtiyaç duyduğu bölgesel desteği sağlayan Armis Carbon yatak klasik yay sistemine göre 2 kat daha uzun ömürlü olmasıyla tercih sebebi oluyor. Sunduğu omurga desteği ile kas ve eklem ağrılarını ortadan kaldıran Armis Carbon yatak,  günün yorgunluğunu ve stresini atabileceğiniz keyifli uyku deneyimi sunuyor.

Carbon Yatak seti aynı renkte ve kumaşta tasarlanan modern tarzdaki baza, başlık, puf ve komidin seçenekleriyle yatak odanızı baştan yaratmanıza imkan veriyor.