Berkan Sunteroglu'nun, müzikseverleri ilk dinleyişte etkisi altına alacak yepyeni şarkısı “FALLING FOR YOU”tüm dijital platformlarda yayında.

Berkan Sunteroglu’un yepyeni şarkısı

Güçlü yorumu ve son dönemde yayınladığı şarkılarla dijital müzik platformlarında geniş bir dinleyici kitlesine sahip olan sanatçı, “FALLING FOR YOU” ile de iddialı.

Söz, müzik ve düzenlemesi kendisine’e ait olan Berkan Sunteroglu müzikseverleri ilk dinleyişte etkisi altına alacak bir şarkı yaptı.

Sosyal mesafeli klip yakında

Karantina günlerinde dolayı klip çekiminin Ekim ayına kaldığın belirten Aranjör ve sanatçı Berkan Sunteroglu klip çekimi için her şeyin hazır olduğunu, salgının durumuna göre Ekim ayında klip için start verileceğin belirtti. Tamamı İstanbul'da çekilecek olan “FALLING FOR YOU” şarkısının video klibinin, yönetmenliğini sürpriz bir isim yapacak. Klibin 10 kişilik bir ekiple çekilmesi planlanıyor.

NEGMAR VE MOR ARONYA’DAN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NDE KADIN SÜRÜCÜLERE HEDİYE NEGMAR VE MOR ARONYA’DAN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NDE KADIN SÜRÜCÜLERE HEDİYE

Berkan Sunteroglu yaptığı çalışma ile Amerika, Almanya, Rusya, başta olmak üzere House listesinde de ön sırada yer almayı başardı.

Sanatçı son olarak Ekim ayında çok ünlü bir Amerikalı Kadın sanatçı ile düet yapıncağının da müjdesini verdi.