20'nci Mersin Uluslararası Müzik Festivali, “Caz da söylerim ama türküler benim evim” diyerek ilk albümünde seslendirdiği şarkılarla unutulmaz yorumlara imza atan Caz Solistti Elif Sanhcez’i Mersinli hayranlarıyla buluşturuyor. Grammy ödüllü İspanyol Besteci ve Gitarist Javier Limon’un yapımını üstlendiği “Mi Voz” (Sesim) adını taşıyan ikinci albümünden şarkıların seslendirileceği konser, 23 Mayıs 2022 Pazartesi saat: 20.00’de Mezitli Belediyesi Kültür Merkezi’nde yer alacak. 9 İspanyolca ve 2 Türkçe şarkıdan oluşan albüm, müzikseverlere ilk kez Mersin’de sunulacak.  

Müzisyen bir aileden gelen ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nı üstün başarıyla bitiren Elif Sanchez, 2017’de Bill Pierce Ödülü ve Akdeniz Müzik Enstitüsü Ödülü’nün de sahibi oldu. Berklee College of Music mezun olan Sanatçı, Boston’da kaldığı süre boyunca 2015’te kurduğu “Mediant Collective” grubu ile Javier Límon’un dikkatini çekti ve “Refuge of Sound” projesine konuk sanatçı olarak davet edildi; Boston ve New York’ta Drom NYC, Rockwood Music Hall, The Well Brooklyn, Boston Symphony Hall, Boston Opera House, Berklee Performance Center gibi önemli konser salonları ve caz kulüplerinde performanslar sergiledi.

Elif Sanchez’in ikinci albümünün prodüktörlüğünü ise Buika, Enrique & Estrella Morente, Chucho Valdés, Paco de Lucia, Mariza, Caetano Veloso, Alicia Keys gibi dünyaca ünlü sanatçılarla 100’ü aşkın prodüksiyona imza atan Javier Limon yapıyor.

“EDEBİYATIMIZDA RADYOLAR” KİTABI ARATOS YAYINLARI’NDAN ÇIKTI “EDEBİYATIMIZDA RADYOLAR” KİTABI ARATOS YAYINLARI’NDAN ÇIKTI

Konser biletleri, Salon: 100 TL-70 TL, Balkon: 50 TL olup www.merfest.org.tr veya www.biletfest.com adresinden online alabilirsiniz.