Türk Eğitim Sen Genel Merkezi tarafından düzenlenen “Ölümünün 100.Yılında Ömer Seyfettin Anısına Hikaye Yarışması” sonuçlandı.

Yarışmaya sendika üyeleri kategorisinde “Nanadolu” eseriyle katılan  Türk Eğitim Sen Mersin Şubesi Silifke Uzuncaburç İlkokulu Temsilcisi Mehmet Kılıç Türkiye birincisi oldu.

Türkiye Kamu Sen Mersin Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen Mersin 1 No’lu Şube Başkanı Metin Ercan ve Yönetim Kurulu Üyeleri okulu ziyaret ederek Mehmet Kılıç’a plaketi takdim etti.

“EVİTA” YENİDEN MERSİN DEVLET OPERA VE BALESİ’NDE “EVİTA” YENİDEN MERSİN DEVLET OPERA VE BALESİ’NDE

Silifke Türk Eğitim Sen İlçe Temsilcisi İbrahim Atalay ve yönetiminin de hazır bulunduğu ziyarette ayrıca, Türk Eğitim Sen Genel Merkezi’nin yarışma ödülü olan 5 tam altında Kılıç’a teslim edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Türk Eğitim Sen mersin 1 No’lu Şube Başkanı Metin Ercan, Türk Edebiyatı’nda önemli bir yeri olan Ömer Seyfettin’in anısına düzenlenen yarışmaya katılanlara teşekkür ederek, Türkiye birincisinin de Mersin’den çıkmasının ayrı bir övünç kaynağı olduğunu söyledi. Ercan ayrıca “Nanadolu” eseriyle Türkiye birincisi olan Mehmet Kılıç’ı da kutladı.