ŞEF AHMET BARAN'DAN ÖNEMLİ BİR PROJE DAHA ŞEF AHMET BARAN'DAN ÖNEMLİ BİR PROJE DAHA

Fantazi müziğin güçlü seslerinden Sevda Sayan’ın yeni klibi “Beni Arayacaksın” 28 Haziran’da Netd platformunda yayına giriyor.

Kıraç “Razıysan Gel”, İbrahim Tatlıses “Bir Kulunu Çok Sevdim”, Güllü “Oyuncak Gibi”, Müslüm Gürses “Arkadaşım, Dargınım, Ayrılık, İsteme Benden, Her şey Yalan, Söyleyemedim” gibi eserlerinin söz sahibi Fethi Demir imzalı eserin müziği ise Güçlü Soydemir’e ait.

İstanbul’un eşsiz sahillerinde çekilen klip; 28 Haziran Pazartesi günü saat:14.30’da tüm dijital platformlarda yayına girecek.

SANATÇI’DAN HERKESE TEŞEKKÜR

Solist Sevda Sayan sevenlerinin alkışları ve desteğiyle büyüdüğünü vurgulayarak, son klibinde emeği geçen herkese teşekkür etti. İbrahim Tatlıses’ten, Müslüm Gürses’e kadar bir çok önemli isme söz yazan Fethi Demir’in kendisine de bir beste vermesinden dolayı çok memnun olduğunu kaydeden Sayan: “Projeme o kadar güzel yürek değdi ki her gün şükrediyorum. Ailem, gönül dostlarım ve dinleyenlerim, aranjörüm, menajerim, kostüm tasarımcım, orkestra arkadaşlarım, kuaförüm, makyözüm, basın danışmanım, yönetmenim, senaristim, teknik ekip, montaj, ışık şefi, kapak tasarımcım, prodüksiyon, yapımcım ve yönetmenime teşekkür ediyorum. Ben sizin bana olan güveniniz ve inancınızla besleniyor, alkışlarınız ve sevginizle büyüyorum ve sizin gururunuz olmaya devam edeceğim. Paylaşım, beğeni ve yorumlarınızda etiket yapıp iki kelime ile yüreğime dokunmayı unutmayın lütfen” dedi.