MERSİN - Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, tüm vatandaşların faydalanabileceği bin kişi kapasiteli yazlık kır düğün salonunu hizmete açtıklarını söyledi.

Mukaddem mahallesi Becili mevkiinde 6000 m2’lik alan üzerine 1000 kişilik kır düğün salonu yapımının tamamlandığını ve hizmete sunulduğunu belirten Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, “Hizmete açtığımız kır düğün salonunu halkımız istedi biz de yaptık” dedi. Hizmete açılan kır düğün salonunda ilk düğünü yapan Sinem ve Süleyman Nasuhoğlu’nun düğün törenine katılan Başkanvekili Altunok, genç çiftlere ve ailelerine hayırlı uğurlu olsun dileğinde bulundu. Genç çiftlerin düğün törenine katılan aileler ve davetlilerle de görüşen Başkanvekili Sadık Altunok, ilçede büyük bir eksikliği hissedilen kır düğün salonunu Silifkelilerin hizmetine sunmanın sevincini yaşadıklarını açıkladı.

Düğün törenine katılan vatandaşlar Başkanvekili Altunok’a “Başkanım Allah sizlerden razı olsun, böylesine güzel ve modern bir yazlık düğün salonunu halkımızın hizmetine sundunuz. Göreve geldiğiniz günden bu yana yaptığınız hizmetlerin ve projelerin yakın takipçisiyiz. Cenabı Allah sizlere ve değerli ekibinize güç kuvvet versin” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

YENİŞEHİR BELEDİYESİNDEN ÇOCUKLAR İÇİN RENKLİ BAYRAM PROGRAMI YENİŞEHİR BELEDİYESİNDEN ÇOCUKLAR İÇİN RENKLİ BAYRAM PROGRAMI

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE