İstanbul’un en büyük yaşam ve alışveriş merkezi Emaar bünyesinde bulunan Hayal Kahvesi’nde 24 Ağustos akşamı sevilen sanatçı Kalben sahne alıyor.

450'den fazla mağazası, en büyük kapalı akvaryumu ve Gold Class sinemasıyla İstanbul’un en büyük alışveriş merkezi Emaar bünyesinde bulunan Hayal Kahvesi, canlı performanslarla yazın keyfini doyasıya çıkarmak isteyenleri sevilen sanatçılarla buluşturmaya devam ediyor. Emaar Hayal Kahvesi’nde 24 Ağustos cumartesi akşamı ünlü şarkıcı Kalben sahne alıyor.

2014 yılında yalnızca gitarın eşlik ettiği “Sadece” şarkısıyla bir anda milyonların tanıdığı Kalben Emaar Hayal Kahvesi’nde gerçekleşecek konserinde; Sadece, Saçlar, Haydi Söyle, Sonsuza Kadar, Al Beni gibi birbirinden güzel şarkılarının yanı sıra büyük beğeni toplayan son albümü “Aşk Çeşmesi”nden sevilen parçalarını da seslendirecek.

24 Ağustos cumartesi akşamı saat 22.00’da başlayacak konserin biletleri http://www.biletix.com/etkinlik/YDY78/TURKIYE/tradresinde ve Emaar Hayal Kahvesi gişelerinde satışa sunuluyor.