Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen “Cumhuriyetin Değeri” konulu resim yarışmasına katılan öğrencilere başarılar diledi.

Göksu Aile Çay Bahçesinde korona virüs tedbirlerinin uygulandığı alanda düzenlenen resim yarışmasına katılan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, burada yarışmaya giren öğrenciler ve aileleri ile görüşerek tüm yarışmacılara başarılar dilediğini belirtti. Yarışmaya ev sahipliği yapan Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay ve Kadın Kolları Başkanı Kıvanç Derya ile görüşen Başkanvekili Altunok, “Gelecek nesillerimizin büyük emek ve mücadele ile kurulan Cumhuriyetimizin değerlerini öğrenmesi, bu değerleri coşkuyla kucaklaması çok önemlidir. Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 97’nci yıldönümü nedeniyle düzenlenen resim yarışmasına katılan tüm öğrencilerimizi ve onlara destek olan ailelerini yürekten kutluyorum. Yarınımızı emanet edeceğimiz gençlerimize ve çocuklarımıza Atatürk ve Cumhuriyet sevgisini yaşatmak için böylesine güzel bir organizasyon gerçekleştiren İlçe Başkanımız Levent Nogay’a Kadın Kolları Başkanımız Kıvanç Derya ve değerli jüri üyelerimize teşekkür ediyorum” diyerek öğrencilerin çalışmalarını yakından inceledi.

SAKIP SABANCI ULUSLARARASI ARAŞTIRMA ÖDÜLLERİ VE 20’NCİ YIL ANMA TÖRENİ 30 NİSAN’DA GERÇEKLEŞECEK SAKIP SABANCI ULUSLARARASI ARAŞTIRMA ÖDÜLLERİ VE 20’NCİ YIL ANMA TÖRENİ 30 NİSAN’DA GERÇEKLEŞECEK

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE