SAKIP SABANCI ULUSLARARASI ARAŞTIRMA ÖDÜLLERİ VE 20’NCİ YIL ANMA TÖRENİ 30 NİSAN’DA GERÇEKLEŞECEK SAKIP SABANCI ULUSLARARASI ARAŞTIRMA ÖDÜLLERİ VE 20’NCİ YIL ANMA TÖRENİ 30 NİSAN’DA GERÇEKLEŞECEK

Mersin’de uzun yıllardır basın sektöründe çalışan Gazeteci Ercan Güneş’in, ‘Medyanın Gerçek Yüzü-Ah Medya Vah Medya’ adıyla çıkarttığı ilk kitabı online platformlarda satışa sunuldu.

Önsözünü usta kalemler Oral Çalışlar ile Yavuz Donat’ın yazdığı kitap Güneş’in medya sektöründe geçen 30 yılını öykü tadında anlatıyor.

Özellikle üniversite öğrencilerinin başucu kitabı olacak olan Medyanın Gerçek Yüzü-Ah Medya Vah Medya’ herkesin kitaplığında bulunması gereken bir eser.

ERCAN GÜNEŞ KİMDİR?

1961 Gaziantep İslahiye doğumlu olup ilkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Mersin’de tamamladı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İşletme bölümü mezunudur. Halen aynı üniversitenin Medya ve İletişim bölümü öğrencisidir. 12 yıllık devlet memurluğunun ardından Sabah, Hürriyet, Türkiye, Akşam, ve Milliyet gazetelerinin reklam departmanlarında çalışarak Milliyet Gazetesi’nden emekli oldu. Ara dönemlerde Adana Ekspres Gazetesi Mersin Temsilciliği, Ressam Bedri Baykam’a ait Skala Dergisi Akdeniz Temsilciliği, Yaban TV Mersin Temsilciliği ve yerel televizyon kanalı olan Sun TV Reklam Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Çeşitli yerel gazetelerde siyaset, ekonomi ve spor üzerine binin üzerinde köşe yazısı yazdı. Son olarak 2012 yılında başladığı Mersin Ticaret Borsası’ndaki Basın Danışmanlığı görevini halen sürdürmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.