Zeydan karalar Haberleri

zeydan karalar haberleri ve güncel zeydan karalar gelişmeleri, zeydan karalar ile ilgili tüm video, zeydan karalar fotoğrafları ve zeydan karalar haberleri klashaber.com.tr sitemizde


POLİTİKA

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın ev...

Adana Büyükşehir Belediyesi kent genelinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti'li Yüreğir Belediye Başkanı Kocaispir ve Yüreğir Belediyesi’nin bürokratları, CHP’li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Karalar’ı ziyaret etti.

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT 2020, İstanbul TUYAP Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

Girişimcilik Ekosistemi Derneği (GED) Yönetim Kurulu Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı ziyaret etti.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin, depremin hemen ardından Elazığ’a gönderdiği uzman ekipler, enkaz altında kalanların kurtarılması için çalışıyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı, Şair Nazım Hikmet’i doğumunun 118. yılında, düzenlediği sanat etkinliği ile andı.  

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ulaşımda sıkıntı yaşadıklarını söyledi.

Adana Büyükşehir Belediye Meclis 2020 yılının ilk oturumunda işçi çıkışları ile ilgili tartışmalar yaşandı.  

Karataş'ta su isale hattının temelinin atılmasının ardından, yarım asırdır yapılması beklenen arıtma tesisinin inşaası için de düğmeye basıldı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Pozantı ve çevresine yapılacak altyapı hizmetleriyle ilgili bilgi verdi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ağır borca rağmen, sorunları bir bir aşarak, halka hizmet için yoğun şekilde çalıştıklarını ifade...