Uzaktan eğitim Haberleri

uzaktan eğitim haberleri ve güncel uzaktan eğitim gelişmeleri, uzaktan eğitim ile ilgili tüm video, uzaktan eğitim fotoğrafları ve uzaktan eğitim haberleri klashaber.com.tr sitemizde


EĞİTİM

Mezitli Belediyesi ihtiyaç sahipleri ile hayırsever vatandaşları buluşturmaya devam ediyor.

EĞİTİM

Torosların zirvesinde, 25 noktada açılan EBA Noktasının ardından, Erdemli Belediyesi internet olmayan köy bırakmıyor.

EĞİTİM

Mezitli Belediyesi tarafından başlatılan ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet kazandırma projesinin üçüncüsü gerçekleştirildi.

EĞİTİM

Hayırseverler ile ihtiyaç sahiplerini buluşturma geleneğini sürdüren Mezitli Belediyesi, dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün en büyük zararı verdiği eğitimin, önündeki...

GENEL
EĞİTİM

MHP Silifke İlçe Teşkilatının uzaktan eğitim kampanyasına destek kapsamında ilçe merkezi ve mahallelerde ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet dağıttığı öğrenildi.

EKONOMİ

Son günlerde artan COVID-19 vaka sayısıyla gündeme gelen ikinci dalga, uzaktan çalışma modelini yeniden şirketlerin gündemine taşıdı. Özel sektör olası...

GENEL
MERSİN

Mersin Büyükşehir Belediyesi, “Belediye Akademisi Uzaktan Eğitim Portalı” ile hizmet içi eğitimlerin birçoğunu artık sanal ortamda vermeye başlamıştı.

MERSİN

Kurs merkezlerinde görevli 177 öğretmen, uzaktan eğitim sistemi üzerinden derslerine çalışan öğrencileri bu zorlu süreçte de yalnız bırakmıyor.

ÖZEL HABER

Türk Eğitim-Sen Mersin 1 No’lu Şube Başkanı Metin Ercan, ücretli öğretmenlerin ders görevlerini yapmış sayılması gerektiği yönünde çağrıda bulundu.

GENEL

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, uzaktan eğitim etkinlik saatinde izletilen Eski Başbakan Adnan Menderes'e ilişkin görüntüler hakkında açıklama yaptı.